Ervaringsverhaal.nl is een community voor mensen die psychische problemen hebben (gehad) zoals depressie, angst & fobie, ADD/ADHD, maar ook chronische lichamelijke klachten zoals CVS en ME. In de community kun je met elkaar contact hebben, berichten posten, meedoen aan discussiegroepen. Je ontmoet gelijkgestemde mensen. Hier snappen we dat het niet iedere dag feest is. Op andere sociale media laat je vaak alleen de zonnige kant van je leven zien. Op Facebook gaat het alleen maar goed met iedereen.

Ervaringsverhaal.nl is er om elkaar te helpen, je leert van elkaars ervaringen. Jouw ervaringsverhaal is van enorme waarde voor de ander.

Ervaringsverhaal.nl De community regelsDe community

De ervaringsverhalen zijn voor iedere websitebezoeker toegankelijk. Maar als je ervaringsverhalen wilt publiceren en gebruik wil maken van alle community mogelijkheden, dan zul je je moeten registreren voor lidmaatschap van ervaringsverhaal.nl.

Profielinstellingen

Je kunt via je profielsettings en profiel zichtbaarheid (te vinden in het menu op je profielpagina) instellen hoe ‘open’ of ‘gesloten’ je met anderen communiceert en wat je van jezelf laat zien. Kijk hier eerst naar voordat je je in het feestgedruis begeeft. Het is niet de bedoeling dat je spijt krijgt van een bepaalde statusupdate of blogpost.

Blog Dashboard

Blogposts kun je overigens altijd zelf weer aanpassen of verwijderen. Jij bent wat de inhoud betreft helemaal eigenaar van je artikel. Wij zullen alleen wijzigingsvoorstellen doen als de inhoud voor anderen niet goed leesbaar is. Namen noemen is nooit verstandig. Onfatsoenlijk taalgebruik is tegen de regels. In die gevallen kun je een email van ons verwachten met een voorstel tot wijziging.

Heb je nog vragen? Stuur ons dan een berichtje via het contactformulier!

Heel veel plezier!

Als community lid heb je:

  • jouw persoonlijke profielpagina

  • je blog dashboard

  • de algemene tijdlijn van alle leden

  • jouw eigen tijdlijn (wall)

  • discussiegroepen

Een veilige omgeving

De community wordt beheerd door community managers. Ongewenst gedrag (lees de community etiquette) wordt niet getolereerd. Ervaringsverhaal.nl is een veilige omgeving waar we met elkaar rekening houden.